Bodyline 

Våra kroppsprodukter med hudvård för känslig hy

Det är inte bara ansiktet som mår bra av riktad hudvård. Forskningen har verkligen gått framåt när det kommer till hudvård och idag vet vi vilka aktiva ingredienser som är bra att använda på kroppens olika zoner.

Här hittar du hudkräm som är anpassad efter kroppens olika zoner, men även generell hudvård för torr och känslig hy, som du kan använda över hela kroppen. Satsa till exempel på en uppstramande lotion för området kring din urringning. Eftersom detta område ofta utsätts för mycket sol, så är det extra viktigt att återfukta och hålla det mjukt. Genom att använda en hudkräm med till exempel kollagen för detta område kan du motverka hudens ålderstecken, och förebyggande skapa elasticitet och mjukhet i huden där.

Hudvård för torr hud med fuktgörande aktiva ingredienser

På Renlive använder vi oss av naturens egna fuktgörare för att skapa våra kraftfulla hudvårdsprodukter. Du kan kombinera vår Body Hydroskin – en hudkräm för torr hud såväl som fet hud – tillsammans med till exempel vår fotkräm, Foot Care, för att motverka torra och skorviga områden på kroppen. Speciellt Foot Care rekommenderar vi till dig som på ett smidigt sätt vill mjuka upp fötterna – den innehåller nämligen välgörande Propolis som är en välgörande kåda.

Läs gärna på om våra andra produkter, till exempel vårt Epil Serum som hjälper till att motverka oönskad hårväxt!

Body Hydroskin

En effektivt återfuktande lotion som revitaliserar uttorkad och matt hud. Dess…

Breast Contour

Breast contour är en exklusiv formula som ger ökad hudtoning och fasthet till…

Epil Serum

En exklusiv formula som dämpar den naturliga hårväxten. Reducerad hårväxt…

Foot Care

Mjuk och lättabsorberad fotkräm som ger huden fukt och näring och förbättrar…

Hand Care

Mjuk och lättabsorberad handkräm som ger huden fukt och näring och skyddar…

Lipo Slender

En extremt effektiv formula som är dubbelverkande och både förebygger…