Sun Care 

SUN CARE – VÅRA SOLPRODUKTER

Vår serie Sun Care innehåller professionella solprodukter som förebygger hudens åldrande. Många med känslig hud reagerar starkt på traditionella solkrämer och en del får till och med utslag och acne. Renlives solprodukter är däremot ideala för känslig hud! De är skonsamma och vårdande. De är allergivänliga och fria från skadliga ämnen. Helt naturliga och fria från paraffin, silicon och vaselin. Dessutom är de väldigt lätta att applicera, utan en massa kladd.

Solkräm för känslig hud

För dig med känslig eller ljus hudtyp så rekommenderar vi att alltid skydda huden med de allra bästa solprodukterna. Vår solkräm Sun Care 50+ och Sun Care Spray High Protection SPF30 är perfekta för dig som vill vistas i solen trots din känsliga hy. De innehåller hyaluronsyra som effektivt binder fukt i huden. De skyddar inte bara mot UV-strålning utan motverkar även solfläckar och bibehåller hudcellernas eget DNA.

After Sun som lindrar

Med aktiva ingredienser såsom hyaluronsyra lindrar vår After Sun irriterad och solbränd hud. Den bibehåller en naturlig solbränna och ser till att eventuella skador du fått av solen korrigeras. After Sun från Renlive passar alla hudtyper och är ett måste i varje soldyrkares badrumsskåp!

After Sun

After Sun

Denna effektiva after sun-produkt baseras på den nya BIOTEC ITALIA-teknologin ”No stress…

Sun Care 30

Sun Care Spray

High Protection SPF30 erbjuder ett starkt skydd mot UV-strålning, samtidigt skyddas och bibehålls… 

Sun Care 50+

Sun Care 50+

Sun Care 50+ erbjuder maximalt skydd mot UV-strålning, samtidigt skyddas och bibehålls hudcellernas eget DNA…