Liposnell

Intensivt dränerande, avgiftande och slimmande behandlingar.

 

Renlive vet vad din hud behöver och söker alltid efter nytänkande och kvalitet. Idag är vi stolta över att kunna presentera en sann och egen plan för att attackera celluliter. Nu kan du verkligen motverka de skönhetsfläckar som grundar sig på vätskeansamlingar och därigenom framgångsrikt bekämpa ödematösa celluliter. De garanterade resultaten för hudtoning, fasthet, reducering av celluliter och områdesinriktad viktminskning är inte längre en dröm – idag heter lösningen Liposnell.

 

En enda produkt för eliminering av celluliter och vätskeansamlingar
Den kosmetiska fettbehandlingen som reducerar volym heter idag Liposnell. Tack vare en mycket hög koncentration av naturliga produkter som samverkar i synergi kan du verkligen unna dig minskade mått, en tonad hud och en ungdomlig siluett och dessutom med en form du aldrig hade drömt om.

 

Den dränerande behandlingen
Celluliter är en störning som påverkar fettvävnad, bindvävnad och cirkulationssytemet. De utmärker sig genom att framkalla oestetisk sk apelsinhud. LipoDren-behandlingen motverkar alla cellulitsymtom. Dess extraordinära effektivititet är ett resultat av synergin mellan senaste generationens aktiva ingredienser och salter som verkar genom en ”svampeffekt” som gör att de suger upp överflödig vätska och gifter i bindvävnaden. Kompressionsbandaget förenar innovativ teknologi och möjliggör de aktiva ingrediensernas absorptionsförmåga som är starkt överlägsen jämfört med traditionella metoder. Resultaten syns snabbt och uppnås smärtfritt. En ovärderlig hjälp mot de estetiska effekterna av celluliter.

 

Den slimmande behandlingen för att bli av med lokal fetma
Lokal fetma är det irriterande fenomenet där fettet samlar sig på särskilda ställen på kroppen såsom mage, ridbyxlår och ”love handles”.

 

Kan man gå ner i vikt lokalt?
Idag kan man det tack vare LipoSlim-behandlingen. Behandlingens kärna är en exklusiv blandning av senaste generationens aktiva ingredienser som med hjälp av ett högteknologiskt system tillåter upp till tio gånger bättre absorption än traditionella metoder. Tiodubbelt resultat helt smärtfritt: minskade mått, en tonad och slät hud för en ungdomlig siluett och form.

 

Fördelar Liposnell:
Slimmande
Dränerande
Kort behandlingstid, 1tim.
Helt smärtfri

Kontakta en återförsäljare nära dig för att boka behandling.