Bodylotions VS avancerade kroppsprodukter

Bodylotions VS avancerade kroppsprodukter

Lite lätt återfuktande väldoft på armar och ben, eller rentav kroppsskulpterande underverk? Man kan säga att det är viss skillnad på att bara smörja, mot att behandla huden med teknologiska innovationer som lyfter, stramar åt och jämnar ut.

Länge applicerade vi lite vad som helst på kroppen, så länge det doftade trevligt och kändes behagligt. Mineraloljan var inte sällan högt upp på ingredienslistan, ihop med vattnet som spädde ut färgämnena och den artificiella parfymen. Men konsumenterna krävde mer, och aktiva ingredienser, som hyaluronsyra och andra återfuktare som inte enbart la sig på ytan, tillsattes i större utsträckning.

Många var de som fortfarande inte nöjde sig; man ville se verkliga resultat, med formande texturer som trollar bort celluliter. Även om dessa sammansättningar av ingredienser  gör mer än att bara återfukta, är det såklart viktigt att leva hälsosamt, och inte förvänta sig att en crème ska göra hela jobbet.

Nanoteknik i gel-form

Lipo Slender är en extremt effektiv kroppsprodukt med dubbelverkande ingredienser, som behandlar och förebygger lokala fettdepåer och celluliter. Denna exklusiva gelé vilar på nanoteknik som garanterar resultat, så ta gärna förebilder innan du sätter igång.

Med en sådan här kategori krävs att du tar en rejäl mängd och masserar varje enskild kroppsdel noga, tills formulan smälter in och är helt absorberad av huden. Det rekommenderas att använda Lipo Slender morgon och kväll den första månaden, för att sedan fokusera den som kvällsbehandling. Alla hudtyper kan med fördel förbättras, på de delar av kroppen där det finns gropig hud och fettansamlingar, som lår, rumpa, mage och överarmar.