VI ÄR RENLIVE.SE

OM OSS

Renlives hud- och kroppsvård skapades av Biotec Italias forskningsteam år 1993. År 2010 såldes de första produkterna på den svenska marknaden. Renlive har tagit världen med storm med sin resultatinriktade hudvård och produktkvalitet.

Renlive kosmetolgiska produkter är innovativa, naturliga och speciellt framtagna för att effektivt behandla hudproblem samt förebygga hudens åldrande. Renlive är kända för sin noggrannheten i valet av råvaror som utsätts för otaliga renhets- och effektivitetstester. Alla Renlives produkter är allergivänliga, tar hänsyn till hudens fysiologi, dermatologiskt testade, fria från allergiframkallande eller skadliga ämnen, såsom mineraloljor, petroleumderivat, silikon, vaselin och paraffin.

VAD ÄR HEMLIGHETEN BAKOM RENLIVES KVALITET?

Hemligheten ligger i användningen av hudvänlig, växtextraherade högkoncentrerade aktiva ingredienser. Genom att använda dessa säkerställer Renlive maximal produkteffektivitet, för omedelbara och varaktiga resultat. Renlives hud- och kroppsvård härstammar ur det direkta samarbetet mellan kemistdermatologer och kosmetologer, inom den senaste forskningen om hudens biologi och fysiologi.

SÄKRA INGREDIENSER OCH UPPMÄRKSAMHET PÅ KVALITET

Samtliga av Renlives produkter tillverkas på beställning och förpackas direkt efter, i små serier. På så sätt kan färskhet och säkerhet av ingredienserna säkerställas. Dessutom är alla Renlive’s produkter framställd i en steril miljö och de färdiga produkterna förpackas i mjuka behållare, såsom tuber, flaskor och förpackningar. Således är innehållet skyddat från kontaminering från yttre ämnen och konserveringsmedel hålls till ett minimum.

Renlives forskning, utveckling och tillverkning sker enligt UNI EN ISO 9001.