ÅNGERRÄTT & RETURER

ÅNGERRÄTT

När du handlar från Renlive Cosmeceuticals har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är oanvänd och ej skadad. Det är inte tillåtet att öppna förpackningen om retur ska göras. Plombering får inte brytas. Det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar, du behöver alltså inte ha skickat tillbaka varan inom 14 dagar för att ångerrätten skall vara giltig. Du har även rätt att ångra ditt köp när som helst innan vi har skickat varan. För att meddela att du har ångrat ditt köp, kontakta oss via mail info@renlive.se. Om paketet har lämnat vårt lager kommer du debiteras för fraktkostnad upp till 100 kr. Renlive kommer ej att lösa ut paket mot postförskott.

REKLAMATIONSRÄTT

Renlive Cosmeceuticals tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vid felaktig vara. Vi åtar oss även att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Kontakta oss så hjälper vi dig.

RETUR AV FÖRSÄNDELSE

Samtliga försändelser som ska skickas i retur bekostas av avsändaren om 49 kr, och kommer inte att kompenseras av Renlive Cosmeceuticals. För ej uthämtad försändelse som gått i retur debiterar vi 150 kr.