ÅNGERRÄTT & RETURER

ÅNGERRÄTT

När du handlar från Renlive har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd och ej skadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning. Plombering får dock ej brytas. Observera att det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar, du behöver alltså inte ha skickat tillbaka varan inom 14 dagar för att ångerrätten skall vara giltig.

Du har även rätt att ångra ditt köp när som helst innan vi har skickat varan. För att meddela att du har ångrat ditt köp, kontakta oss. Om paketet har lämnat vårt lager kommer du debiteras för fraktkostnad upp till 100 kr. Renlive kommer ej att lösa ut paket mot postförskott.

REKLAMATIONSRÄTT

Renlive tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Vi åtar oss även att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Kontakta oss så hjälper vi dig.

RETUR AV FÖRSÄNDELSE

Samtliga försändelser som skall skickas i retur bekostas av avsändaren om 49 kr, och kommer ej att kompenseras av Renlive.