Detaljerna som toppar din hudvårdsrutin

Detaljerna som toppar din hudvårdsrutin

Du har fått till en daglig ritual som innefattar ansiktsrengöring, samt vård i form av serum och crèmer för olika tillfällen och behov. Kanske går du även regelbundet på professionella behandlingar och kombinationen utgör ju själva receptet på sund hud. Men för det där lilla extra, har vi tips på detaljerna som gör skillnad – utan större ansträngningar.

Peeling för läpparna

En separat scrub för läpparna så att de håller sig i topptrim är inte helt fel, men varför inte låta din vanliga ansiktspeeling multitaska? Oxygenation Face Peel är perfekt krämig för ändamålet, och innehåller precis lagom koncentration med korn som härstammar från naturliga ingredienser. Nariga läppar blir behagligt mjuka, och ett knep är att gnugga lite extra med en fuktad frottéhandduk innan du smörjer med närande Lip Protector, så får de en fin rodnad.

Serum för ögonområdet

Hudfantaster investerar gärna i olika serum och kör både denna kategori samt bygger på med crème för ögonen vid behov. Men en extra boost för ögonen kan du få via ditt vanliga ansiktsserum, om du väljer en anpassad produkt. Vi betonar ordet om här, för det bör uttryckligen stå på förpackningen om serumet även kan användas under ögonen, annars finns stor risk att irritera. Ett par varianter som kan gå nära och lägga en bra bas för ögoncrème är intensivt återfuktande Fluid H, och välgörande Reveal Serum som motverkar trött, glåmig och åldrande hud.

Anti age-handcrème

Händerna får stå ut med mycket, och visar upp ålderstecken tidigt vid lite otur, men framförallt i brist på skydd. Om inte i form av SPF, så håll utkik efter antioxidanter som blockerar fria radikaler och miljöpåverkan som åldrar huden i förtid. Vår Hand Care återfuktar inte bara som många andra handcrèmer för att hålla händerna lena och släta, utan innehåller även stärkande egenskaper som bygger upp en tålig barriär, vilket håller dem unga längre. Faktum är att många kvinnor i övre medelåldern söker plastikkirurgi för att ge händerna ett lyft – undvik detta genom att börja förebygga i tid!