Detox som gör huden klarare

Detox som gör huden klarare

Det krävs en hel del maskinell kraft och värme för att pressa ihop näringsämnen till en hård tablett, som sedan ska lösas upp igen och tillgodogöras av din kropp. Vi tror mer på flytande kosttillskott i dess renaste form, som snabbt sätter igång utrensningsprocesser och boostar vårt största organ inifrån. Vad det gör med hudens mående och utseende på sikt? Läs vidare så får du strax veta.

Detoxkurer har funnits sedan urminnes tider, och är lightvarianter av fastan som är vanlig inom flera religioner och kulturer. Men vad är poängen med att rena kroppen sporadiskt, för att sedan gå tillbaka till att äta slaggämnen och applicera formulas med toxiner på huden? I längden gjorde den där tillfälliga behandlingen ingen skillnad, mer än att du kanske mådde och såg lite bättre ut för stunden (något som sällan stämmer i praktiken, så detox brukar inledas med huvudvärk och att orenheter kommer upp till hudytan). Satsa därför på att leva cleanare, inte ibland utan kontinuerligt, helst genom att ha avgiftande örtte på frukostmenyn varje dag.

Både sundare och vackrare

Att använda ett utrensande extrakt för att hela tiden rena kroppen från överskottsämnen kan vara ett avgörande moment för att må bra och få en vackrare hud, som strålar av hälsosam glöd. Porerna blir mindre och dess innehåll minskar efter den initiala fasen då mycket av talget rensas bort. Och det är så enkelt – bara starta din morgonrutin med en shot av Renlives Tisana 25 Erbe på tom mage, följ upp med vitaminer och annat, kanske energifrämjande medel i brustablettform, och drick mycket vatten under dagen. Voilà, du är igång med ditt nya liv! Nästa steg kan vara att byta ut rött kött mot mer grönsaker, använda sojamjölk i kaffet istället för vanlig, eller kanske att sluta med koffein helt? Valen är dina, men poängen är att du kan göra justeringarna i små portioner, i din takt.

Hemligheten bakom ”isteet”

Med hjälp av noga utvalda örter som kamomill, vilka har en positiv effekt på organen, kan mikrocirkulationen förbättras och en effektiv avgiftning startar i kroppen. Genom att stimulera kroppens naturliga reningsprocess kan du bli av med toxiner och överskottsvätska, minska svullnad och reducera fettvävnad samt lindra trötthet. Du blir piggare och huden klarare på sikt. Renlives utrensande örtte gör allt detta, med extrakt från 25 olika örter.

Detta detox-te har en god effekt på organen i kroppens matsmältnings- och avgiftningssystem. Drycken stödjer matsmältningsprocessen och till skillnad från många andra detoxar som verkar genom urindrivning, metabolism eller laxering, gör Tisana 25 Erbe att kroppens naturliga reningsprocess stimuleras. Det leder till att toxiner och vätskeansamlingar avlägsnas och kroppens funktioner återbalanseras på naturlig väg. Trötta och svullna ben lindras också, och produkten är vattenbaserad, fri från alkohol, socker och glycerol. Framställningen sker genom kallpressning vilket inte påverkar ingrediensernas sammansättning såsom andra upphettade produkter gör. Så bara skaka flaskan (som du förvarar i kylen efter öppnandet) innan användning, och häll upp dagsdosen som är 10 ml i den medföljande koppen. Alla hud- och kroppstyper främjas av den här metoden, så du har ingenting att förlora på att prova!