Förbättrad siluett utan ansträngning

Förbättrad siluett utan ansträngning

Att ta hand om sin kropp behöver inte vara en stor uppoffring. Med Renlives senaste innovation, Lipo-Oxy kroppskrämer, kan du forma, vårda huden och få definierade konturer – utan att behöva svettas på gymmet.

Möt nya superduon

Låt Lipo-Oxy Active Gym dagkräm bli din personliga tränare. Kroppsprodukten hjälper till att strama upp huden samt minska fettansamlingar runt mage och lår, med hjälp av naturliga ingredienser som koffein och mintextrakt. Perfekt för alla hudtyper och enkel att använda i din dagliga rutin.

Lipo-Oxy Night Shape är en kompletterande nattkräm, som arbetar med din kropp medan du sover. Den hjälper till att minska fettdepåer och celluliter via organiska extrakt som ginseng och svart te. Den härliga formulan jämnar ut gropar i huden och ger en tonande effekt.

Hur fungerar det?

När vi blir äldre eller inte är så aktiva, förlorar musklerna formen. Vi får slappare hud, särskilt runt armar, mage och rumpa. Vanlig träning som löpning eller cykling brukar hålla fettansamlingar i schack och ge musklerna toning. Vår dagkräm hjälper till med just denna process. Huvudingrediensen kommer från fermenterade sojabönor på en ö i Bermuda. Det fungerar som en "fejkad" träningsupplevelse, genom att öka hormoner och boosta aktiviteten i något som kallas mitokondrier, som är kroppens energiproducenter.

Vad händer egentligen när vi sover? Vetenskapen säger att Nocturnin, en gen som aktiveras av den biologiska klockan och varierar i kroppen under dagen, är mest aktiv under sömnens första timmar. Den här genen får oss att lagra fett under natten – vi går alltså upp i vikt när vi sover! Men vår nya nattkräm är här för att motverka det.

Så använder du kroppskitet

Krämerna säljs separat, men arbetar ihop för optimerad synergieffekt. Att använda dessa kroppskrämer är enkelt och passar fint in i ditt vardagliga schema, för att följa kroppens dygnsfaser. Applicera Active Gym på morgonen över utsatta områden och låt Night Shape ta över på kvällen för bästa resultat. Ge din kropp den avancerade teknologi den förtjänar.