Fyra must haves-produkter i ditt badrumsskåp

Fyra must haves-produkter i ditt badrumsskåp

Vilka är produkterna du måste ha nu när vi växlar till en ny säsong? Favoriterna må vara många, men några av dem förtjänar en speciell plats i badrumsskåpet. Vi har listat de fyra bästsäljare din hud behöver just nu, när vädret sakteligen slår om till ett torrare och kyligare klimat.

Nyheten som är mer än bara en BB-cream

Tonade dagcrèmer är ingenting nytt, och Beauty Balms som ger en optisk försköning av hudytan blev just otroligt mer avancerade i och med nya Glowing Cream. Den gränsar åt kosmetika med jämnare hudton och underbar lyster, men har såklart även implementerats med den medicinska hudvården som Renlive är känt för. Generöst återfuktande, med aktiva ingredienser som bromsar hudens åldrande och ett väl utvecklat skydd mot negativ miljöpåverkan, är några av de egenskaper du får med denna multifunktionella produkt. Eftersom vi är experter på hudvård (och inte färg) sedan 1996, inleder vi denna innovation med två nyanser: Gold och Bronze, som med fördel kan blandas för en mer precis ton. Oavsett om du har en kall eller varm underton, smälter denna magiska crème in fint när ett tunt lager appliceras, då formulan är mycket dryg och räcker hela vinterhalvåret.

Produkter för hals och dekolletage

Vi har skrivit om denna kategori förut, men en liten påminnelse skadar inte då halsen och dekolletaget (ihop med handryggarna) är otroligt utsatta områden. Huden där är känsligare och riskerar att åldras i förtid om de inte tas om hand, och det är inte heller alltid man kommer ihåg att smörja in denna förlängning av ansiktet. Halsen får en fuktboost och ett snabbt lyft med Revitalfiller Sheet Mask, och dekolletaget vårdar du med exklusiva Breast Contour, som numera även ingår i vår populära Flour4-serie och får huden att verkligen andas.

Layering med innovativt booster-serum

Vi fortsätter att punktmarkera Botolifting Booster runt ögon och läppar, för att få wow-effekten som trollar bort fina linjer på en knapp månad. Det kan vara Renlives mest innovativa produkt hittills, och inför kallare årstider rekommenderar vi layering. Då passar det fint att lägga detta serum under din ögoncrème för att få maximalt med skydd och vård.