Hudvårdsmåsten i vår

Hudvårdsmåsten i vår

Renlive presenterar några av de bästa produkttipsen för stunden; det handlar inte bara om skydd, utan framförallt att förbereda huden innan solexponering – för en hälsosamt solkysst look där brännan inte är skadlig och faktiskt håller utan att fjälla.

Aktivera hudens fotoskydd

Du läste rätt, det gäller inte längre bara att sola med förnuft, i en långsam process med högt SPF. Hittills har solskydd varit den bästa investeringen för din hud, och det som hudterapeuter lovordar som en smärre garanti för bevarad ung hud så länge som möjligt. Den som vill öka nivån ett snäpp bör använda nya Sun Tan Inducer på ansikte och kropp en månad innan solexponering, för att väcka och öka hudens naturliga fotoskydd. Vilket alla, inte bara känsliga fototyper, borde göra. Detta kommer nämligen att ge en sund bränna snabbare, som dessutom håller längre. Här vill vi även tipsa om fantastiska Glowing Cream, för de dagar man vill fräscha upp och jämna till hudtonen men skippar makeup. Denna multifunktionella produkt innehåller massvis med fukt, har åldersförebyggande egenskaper och skyddar mot oxidativ stress.

Skonsam exfoliering & aktiva ingredienser

Vi vill nu preppa för ljus, solskyddande filter och eventuellt brun utan-sol, men utan att skada eller irritera huden. Renlives milda peelingar för ansikte och kropp är finkorniga men effektiva, och banar väg för serum och crèmer med aktivt innehåll, vilka kan gå ner och arbeta på djupet när hudytan är storstädad och inte längre blockeras av döda hudceller och smuts från föroreningar.

Mask & Mist

Under våren kanske huden upplevs som lätt glåmig och trött efter vintern. Fuktdepåerna kan behöva påfyllning, och även andra hudproblem avhjälps med en härlig ansiktsmask. Ett tips är även mist i form av en automatisk spray – något som är så mycket mer än ansiktsvatten. Spraya morgon och kväll efter rengöring, men även när som helst under dagen för att genast pigga upp, återfukta, skydda och balansera huden. Denna extra-boost kommer visa synliga resultat i form av en välmående hud med lyster på sikt!