Must haves på hudvårdsfronten

Must haves på hudvårdsfronten

Vad står längst fram i badrumsskåpet i vår? Hos oss har vi i alla fall tagit hänsyn till trender lika mycket som väder och vind, och vi vet vad din hud behöver just nu. Här är några av våra bästa produkttips för stunden!

Mist varje timme

En mist är så mycket mer än ett vanligt ansiktsvatten, då det kan rengöra, motverka åldrande, återfukta, preparera huden och fixera makeup – allt med en och samma flaska. Men det behöver vara en premiumprodukt, med en förpackning som avger en finfördelad dusch över hela ansiktet i motsats till en hårt riktad stråle. Den här kategorin är ett måste i torra miljöer; testa att mista en gång i timmen över tid så kommer du att få en mer välmående hud! Exempelvis Renlive Antioxidant Spray är oumbärlig och skyddar mot negativ miljöpåverkan och oxidativ stress.

SPF - alltid

Du har hört det förr, men än är det inte uttjatat och det finns faktiskt ingen annan produkt som gör din hud en större tjänst än den med solskyddsfaktor. För hur avancerad vård du än tillför och hur hårt du än jobbar för att få bort de där envisa pigmentfläckarna efter en varm sommar så är preventiv vård det absolut smartaste i längden. Och vi pratar inte bara ett täckande skydd som blockerar strålning, utan dyrbara råvaror som även tillför något under tiden. Lätt att glömma när du njuter en stund på en solig uteservering eller tar din morgonpromenad till jobbet, vi vet. Så tänk på att smörja varje morgon året om, eller att ha med något lättapplicerat i väskan, som Renlive Sun Care SPF 30 Spray. Formulan är berikad med hyaluronsyra som binder fukt på ett mycket effektivt sätt och håller huden mjuk och smidig trots solens uttorkande påverkan. Den innehåller även lugnande kamomillolja samt reparerande vitamin E som påskyndar hudcellernas nybildning.

Peeling (men var försiktig med syror)

Du vill förbereda huden för ljus, solskydd och kanske brun utan-sol, men utan att skada eller irritera. Då gäller det att välja finkorniga peelingar anpassade för ansikte och kropp, samt att trappa ner på syrorna som gör huden med solkänslig. Renlives varianter innehåller förutom naturlig pimpsten kemisk exfoliering i form av mandel- respektive citronsyra, varpå de med fördel kan användas kvällstid för optimal återhämtning innan solexponering. Nyheten Flour4 Oxygenation Body Peel avlägsnar döda hudceller och ger superlen hud på hela kroppen, med den unika ingrediensen perflourcarbon som syresätter vilket sätter fart på kollagenbildningen.