Ritualen mellan hudvårdsrutinen

Ritualen mellan hudvårdsrutinen

Att lägga en mask under helgen är tradition för många hudvårdsfantaster. Under vinterhalvåret ser vi dock ett helt annat behov för huden, som kan bli torrare, tröttare och glåmigare än vanligt. Tur i oturen att vi då behöver koppla av med en hemmabehandling oftare! Välj produkt beroende på dagsform och njut en stund.

Flour4 Oxygenation Mask

Denna favorit tillgodoser hudens behov av att andas för att stråla och må bra. Med hjälp av ingrediensen Perflourcarbon kapslas syret in och slussas ner via porerna som öppnar sig för ändamålet. Resultatet blir välmående hud som får snabb lyster och blir klarare på sikt.

Mask M

Ibland behöver huden hjälp att lösas upp lite på ytan, för att kunna rensas från tilltäpptheter. Just denna djuprengörande behandling gör detta, kan användas vid behov vid tillfälliga orenheter, eller regelbundet på reaktiv problemhud där tillståndet är bestående.

Exo Mask

En snabb kick får du med den här masken, som piggar upp och väcker huden med en värmande känsla, som ibland även är pirrande. Rosiga kinder är ingenting ovanligt, och den nyvunna energin tycks stråla från ansiktet efter applicering.

Balming Mask

Kall luft kan göra oss torra, men denna lättapplicerade och sköna behandling avhjälper besvären snabbt. Huden blir återställd och lugnad, för att inte tala om mjuk och len.

Revitalfiller Sheet Mask

Sju minuter är allt som krävs för ett minilyft, och mer åtstramande effekt samt förbättrad hudstruktur syns på sikt vid upprepad användning. Denna bekväma gasväv är ingjuten med två hyaluronsyror som både plumpar upp ytan och återfuktar på djupet, och täcker även halsen.