Motverka dina pigmentfläckar

Motverka dina pigmentfläckar

Hösten och vintern är optimal tid för att jobba bort pigmenteringar och städa upp hudbarriären. Det är viktigt vad du satsar på hemma mellan dina salongsbesök för att få resultat - vi har produkterna för dig.

Dagtid

Till dagen rekommenderar vi Flour4 Active Oxygenation, som är ett mjölkigt och högt uppskattat serum. Produkten jobbar effektivt med fläckar utan att skada huden och gör den klarare med den unika ingrediensen Perfoutcarbon, som slussar ner aktivt syre. Glöm inte att toppa med en dagkräm innehållande SPF. Du ska alltid skydda huden mot solens skadliga strålning under årets alla dagar.

Till kvällen

Derma Light är den specialinriktade kräm som jobbar bäst nattetid. Denna snälla formula består endast av naturliga ingredienser, som ljusar upp utan att göra huden känslig. Det växtbaserade ämnet arbutin ihop med nanoteknologi arbetar på fläckar orsakade av åldrande eller sol, för en synbart jämnare och slätare hud.

Kurbehandling

Två kvällar i veckan kan du applicera Active C med koncentrerat C-vitamin. Serumet kommer i små glasampuller för engångsbruk och du aktiverar produkten genom att trycka ner pulvret som sitter i hallen och skaka. Använd inom tjugo minuter, antingen genom att stryka på i omgångar då du låter formulan sjunka in för att sedan applicera på nytt. Blir det ändå droppar över kan du med fördel använda på dekolletaget. Tvätta bort alla rester på morgonen genom att skölja av noga. När paketet med de tio ampullerna är slut bör du börja se en tydligt skillnad!