Säsongens hudvårdsnyheter

Säsongens hudvårdsnyheter

Vad vill huden ha just nu? Att det yttre smälter ihop med insidan är ingenting nytt, men något som uppmärksammas alltmer. Samtidigt blir hudanalysen mer och mer i fokus - vikten av att välja produkter utifrån dina egna behov för att lägga trender åt sidan helt.

Omfamna din känsliga hud

Oavsett hudtyp, kan huden hamna i ett känsligt tillstånd vid väder- och säsongsväxlingar. Renlives SensEmotion kit består av 24-timmarskräm som genast lugnar, samt två Sheet Masks som låter ditt ansikte sjunka ner i ett bad av komfort vid behov. Det unika med denna hemmabehandling är den japanska ingrediensen Sacran, som ökar utsöndringen av vårt naturliga lyckohormon Oxytocin. Hur vi ser ut är endast en del av hudvården, välbefinnandet och känslan av en kram när vi tar hand om huden är lika centralt.

Ta hjälp av en expert

Istället för att klicka hem quick fixes från nätet - satsa på att låta din hud bli ordentligt analyserad för att undvika skadliga ingredienser. Bygg upp hudbarriären över tid för att hålla den stark och frisk. Det finns inga genvägar till något alls i livet. En av de bästa investeringarna du kan göra för dig själv är att konsultera en hudterapeut som skräddarsyr produkterna vilka passar just dig, och därefter ha tålamod.

Fokusera på helheten

Kroppsbehandlingar på klinik blir allt mer populärt, numera slutar inte hudvården vid dekolletaget och vi är medvetna om att plastikkirurgi kan skjutas fram eller undvikas med innovativ teknologi. För att främja sådana resultat har Renlive snart kroppsnyheter på gång att applicera hemma!